Welkom bij Skateclub Amsterdam
Skateclub Amsterdam is een ongeorganiseerde groep mensen die in de zomer op dinsdagavond recreatief gaat skaten. In voor- en najaar rijden we soms op zondagmiddag. Elke keer bedenken we een andere route in en rond Amsterdam. Deelname is gratis en iedereen die zin heeft om te skaten kan gewoon komen!
Zie verder bij de FAQ.
Skatelog
 

De winterslaap is over, Skateclub staat weer op de wielen.

Ola Skatematties!

Skateclub is weer begonnen en we hebben al 2 dinsdagavonden heerlijk weer gehad en 2 mooie routes mogen rijden. De winterslaap is over! De wielen worden gerond.

6 april begonnen we met een route vanaf A'dam Noord naar Waterland. De opkomst was top, en we kregen oude en nieuwe skaters, zoals bijvoorbeeld Marloes mee. Het tempo waar ik zelf van overtuigd was dat die wat lager zou zijn zat er stiekem toch goed in. Onze Coen had duidelijk de smaak te pakken met zijn 100mm wielen. Hij ging inderdaad "radical" harder ;) maar zoals in de discussiegroep ook aan bod kwam we blijven op elkaar wachten op verschillende punten. Zo blijft het voor iedereen leuk. Een korte napret bij Cafe De Pont waar we net in donker aankwamen. Gelijk ging de oude garde aan de slag voor een route voor 13 april....

13 april stond een heel wat kleiner rondje op een heel wat langzamer tempo op de kaart. Frank begeleidde ons,vanuit de achterhoude, door het Vondelpark van park naar park. Hier werd elk kruispunt overlegd welke kant we nu opgingen. Ineens waren we weer terug in Vondelpark waar we ons nog even mochten uitleven over het superasfalt dat daar nu overal ligt. Ik ben verwend en mijn wielen worden toch elke keer weer blij van glad asfalt. Uitdagend wegdek mag, maar dan wel met tegenpresetatie van mooi routes. Suzan heeft de uitspraak van deze avond gemaakt; " Vrijwillig is niet vrijblijvend". Zij zal ons dus verrassen met een mooie (stads)route voor 20 april. Hou de discussiegroep in de gaten.

Ik zeg "tot skates"!
Reacties:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina
Skatelog archief
augustus 2009   september 2009   oktober 2009   november 2009   december 2009   januari 2010   april 2010  
-
Het skatelog staat open voor mensen die het leuk vinden om berichten te plaatsen. Lijkt het je wat? Neem contact op.
-
This page is powered by Blogger. Isn't yours? rss feed [Atom]
www.skateclub.nl