Welkom bij Skateclub Amsterdam
Skateclub Amsterdam is een ongeorganiseerde groep mensen die in de zomer op dinsdagavond recreatief gaat skaten. In voor- en najaar rijden we soms op zondagmiddag. Elke keer bedenken we een andere route in en rond Amsterdam. Deelname is gratis en iedereen die zin heeft om te skaten kan gewoon komen!
Zie verder bij de FAQ.
Skatelog
 

Wanneer gaan we weer skaten

Oh wat een vreugd! Er is buiten bijna geen sneeuw meer te bekennen. Als nou de zon zich nog liet zien, de straten watn droger worden dan kunnenn we weer gaan rijden!

Iedereen wil ik langs deze weg nog de beste skatewensen doen voor 2010. Dat we ook dit jaar samen weer wekelijks een leuk tocht skaten met mooi weer en leuke Napret.

Clara en Nophert zijn volle goede moed op 1 Jan.2010 al meegereden met de FNS, gelijk ook de laatste tot nu toe want het wegdek werd een beetje te uitdagend soms. Misschien hadden we het kunnen raden met een spekglad Vondelpark en maar 4 skaters en verder alleen maar blockers.

Frans, Kirsten en Stephan hebben de hele winter getraind op die andere dingen (schaatsen) en hebben afgelopen weekend een alternatieve 11stedentocht gereden op de Weissensee. Hoe zou het hen zijn vergaan.

Kortom kriebelt het niet bij jullie om weer eens te gaan rijden? Bij deze dan de oproep, haal je skates uit de kast, maak je wieltjes schoon en pak je agenda. Ook dit jaar rijden we weer op de dindag.
Er staan genoeg leuke skate tochten op stapel! En natuurlijk wekelijks (al is het elke x een gok of het doorgaat) de FNS.

Hoop jullie snel weer te treffen op de skates,
Reacties:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina
Skatelog archief
augustus 2009   september 2009   oktober 2009   november 2009   december 2009   januari 2010   april 2010  
-
Het skatelog staat open voor mensen die het leuk vinden om berichten te plaatsen. Lijkt het je wat? Neem contact op.
-
This page is powered by Blogger. Isn't yours? rss feed [Atom]
www.skateclub.nl