Welkom bij Skateclub Amsterdam
Skateclub Amsterdam is een ongeorganiseerde groep mensen die in de zomer op dinsdagavond recreatief gaat skaten. In voor- en najaar rijden we soms op zondagmiddag. Elke keer bedenken we een andere route in en rond Amsterdam. Deelname is gratis en iedereen die zin heeft om te skaten kan gewoon komen!
Zie verder bij de FAQ.
Skatelog
 

FNS 23 oktober!

Goedenacht Skate Matties
("gutenacht meine Freunde, es ist Zeit fur mich zu gehen, was ich noch zu sagen hatte ......")

Ik denk dat de laatsten op weg zijn naar huis nu na weer een fijne FNS.
Voor mij bijna een maand geleden dat ik op de skates mocht staan. Gelukkig was dit een FNS die eindelijk weer doorgang had en waar ik weer eens voor in NL was! Met mijn oude overleden skates, een verzwikte enkel en een brak lijf heb ik me gehaast naar het Vondelpark.
In het Park kwam ik de bekende Skateclub gezichten weer tegen. Natuurlijk mijn fijne skate mattie Nienke met wie ik dit voorjaar zoveel mocht skaten, Clara die dit jaar aanschoof en mijn super-roomie was in Parijs, Andreas na ParijsPlage bij Skateclub aangeschoven en natuurlijk de harde kern aanwezig met Suzan. En niet te vergeten de 2 echte schaatsers Frans en Stephan. Beide strak in pak weer (net als ik). Frans met toch een paar hele flitsende snelle skates (of zijn dat nu juist skeelers?).
Ach al met al ik was erg blij om jullie weer te zien en weer (samen) te mogen skaten.

Andreas was afgelopen dinsdag jarig, maar aangezien we niet onze vaste Skateclub avond meer hebben , konden we het ook niet vieren. Dit hebben we dan even ingehaald bij Gommels Proeflokaal waar we na de FNS even een paar Paulaners (ik natuurlijk gewoon cola) hebben verorberd. Hier werd nog gezongen op hollandse 100% NL muziek, wij onze kennis van de duitse hits voor Andreas te gehore brachten en zowaar hebben gedanst met skates aan. Suzan riep al sinds 11 uur dat ze zo naar huis moest maar al met al stond juist zij nog "zwingend" op de dansvloer toen wij ons kloffie weer voor de nachtelijke tocht naar huis aantrokken. Het is duidelijk Suzan MOET mee volgend jaar naar Parijs. De mexicaanse toko waar we toen hebben gedanst is aan haar zeker gewaagd!

Komende winter worden de plannen gesmeed voor:
- Weekend Skaten op Texel
- Weekend Skaten in Zeeland
- Weekend Skaten in Wenen
en natuurlijk schuiven we aan bij Lex voor een weekend Parijs.

Dus als we deze winter weinig skaten dan weet je tenminste waar je naar uit kan kijken vanaf komend voorjaar 2010. Nu alleen nog iemand vinden die het organiseert?

Met deze wijze woorden en vage beloftes jump ik nog even om 02:28 onder de douche en kruip lekker in mijn voorverwarmde bedje.

Slaap lekker en tot de volgende skate
Skatelog archief
augustus 2009   september 2009   oktober 2009   november 2009   december 2009   januari 2010   april 2010  
-
Het skatelog staat open voor mensen die het leuk vinden om berichten te plaatsen. Lijkt het je wat? Neem contact op.
-
This page is powered by Blogger. Isn't yours? rss feed [Atom]
www.skateclub.nl