Welkom bij Skateclub Amsterdam
Skateclub Amsterdam is een ongeorganiseerde groep mensen die in de zomer op dinsdagavond recreatief gaat skaten. In voor- en najaar rijden we soms op zondagmiddag. Elke keer bedenken we een andere route in en rond Amsterdam. Deelname is gratis en iedereen die zin heeft om te skaten kan gewoon komen!
Zie verder bij de FAQ.
Skatelog
 

Route 25 augustus "Leiden"

Wat een prachtige avond skaten weer en wat een goede opkomst. Ook deze week weer met 14 skaters. De route in de buurt van Leiden waren goed verzorgd door Annemieke en Frans. We hadden zelf een paar nieuwe gezichten erbij (voor de Parijs gangers reeds bekenden) Liesbeth, Rene en onze gids Erik. Ook zij leken genoten te hebben van deze tocht en wie weet zijn ze er volgende week weer bij.

Sajda probeerde haar mojo’s voor het eerst uit maar was niet echt een succes nog . Onze gastheer Frans was zo galant om haar terug te begeleiden en om samen met de auto een stuk door te rijden zodat ze samen alsnog konden inhaken in de route (met normale skates weer) terwijl wij allen doorreden onder de goede zorgen van Annemieke.

Ik vond het een mooie route, met een goede napret bij Cafe Cronensteyn waar we wel zonder zorgen bordjes patatjes konden bestellen (en opeten!)

Bart heeft de route getracked en deze vind je als Napret hier.
 

Update website

De website is verbeterd. Fotoalbums, discussiegroep en FAQ zijn vernieuwd en routepagina is toegevoegd. Hoe je foto’s kunt uploaden staat nu in de FAQ. En degenen die dat willen kunnen nu skateloggen!!
Skatelog archief
augustus 2009   september 2009   oktober 2009   november 2009   december 2009   januari 2010   april 2010  
-
Het skatelog staat open voor mensen die het leuk vinden om berichten te plaatsen. Lijkt het je wat? Neem contact op.
-
This page is powered by Blogger. Isn't yours? rss feed [Atom]
www.skateclub.nl