Welkom bij Skateclub Amsterdam
Skateclub Amsterdam is een ongeorganiseerde groep mensen die in de zomer op dinsdagavond recreatief gaat skaten. In voor- en najaar rijden we soms op zondagmiddag. Elke keer bedenken we een andere route in en rond Amsterdam. Deelname is gratis en iedereen die zin heeft om te skaten kan gewoon komen!
Zie verder bij de FAQ.
Skatelog
 

Zondag 13 september Naardermeer Rondje

Ook deze zondag hebben we in een klein groepje alsnog een tochtje gereden. Het is tenslotte nu nog mooi weer. Aangezien de herfst nadert en het in de avonden steeds vroeger donker wordt, is het nog maar even afwachten hoe lang we hiervan nog kunnen genieten.

We moesten elkaar even zoeken in Almere maar met een TOMTOM kon je best elkaar nog eens tegen. Zodra we een goed parkeerplekje hadden gevonden en achter in de bak van de auto zaten begon het een beetje te miezeren. Ach, ging wel overwaaien dachten Clara en ik maar zodra we dit alleen al hadden uitgesproken begon het te hozen. Dan even schuilen in de achterbak van Nophert met een glaasje appelsap vers zelf geprest (met de machine van Clara). Nou het bleef bewolkt. Vooruit dan maar terug naar Bussum waar we een kopje thee kregen van Clara en een emmer vol druiven waar ook weer sap van moet worden gemaakt. Jullie zijn gewaarschuwd voor dinsdag dus. Proeven! Het weer in Bussum was weer prima en Andreas, Clara en ik besloten toch maar te gaan skaten rond het Naardermeer. Prima leuke tocht maar wat een WIND! Joh ik kwam maar met moeite vooruit (wind? Skates? Slechte conditie) maar de route was prachtig, asfalt af en toe minder. Maar ja elk nadeel heeft een voordeel, ik heb weer met heel wat spiergroepen mogen kennismaken in mijn lichaam en heel wat overtollige calorietjes verbrand. Hiermee kwam de heerlijk grote koek van Andreas ook goed van pas. Gesloopt, totaal bezweet weer bij de auto. Hier nog even Clara thuis afgezet en door naar huis. Nu heb ik wel een TOMTOM en dus teveel vertrouwen in zo een ding. Klakkeloos gevolgd waardoor ik gelijk de verkeerde kant opreed en heel Bussum weer te zien kreeg. Toch meer op mezelf vertrouwen.

Clara en Andreas bedankt voor de leuke route weer en het braaf steeds achterom kijken waar ik bleef.
Reacties:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina
Skatelog archief
augustus 2009   september 2009   oktober 2009   november 2009   december 2009   januari 2010   april 2010  
-
Het skatelog staat open voor mensen die het leuk vinden om berichten te plaatsen. Lijkt het je wat? Neem contact op.
-
This page is powered by Blogger. Isn't yours? rss feed [Atom]
www.skateclub.nl