Welkom bij Skateclub Amsterdam
Skateclub Amsterdam is een ongeorganiseerde groep mensen die in de zomer op dinsdagavond recreatief gaat skaten. In voor- en najaar rijden we soms op zondagmiddag. Elke keer bedenken we een andere route in en rond Amsterdam. Deelname is gratis en iedereen die zin heeft om te skaten kan gewoon komen!
Zie verder bij de FAQ.
Skatelog
 

Appeltaart

Vanaf mijn opnieuw ingerichte slaapkamer schrijf ik dan het skatelogje van deze week. Maar ik was helemaal niet mee! Dus beetje lastig weer. Lang zat ik te tubben of ik toch niet stiekem wel zou gaan. Maar Waterland zonder enige verlichtte wegdek, 23 km, bewolkte lucht en de heel dag miezerweer maakten de beslissing makkelijker dan normaal, zeker in de combinatie dat ik al 2 dagen ziek thuis ben.

Maar ik vermaakte me tijdens de dutjes door in de namiddag met het maken van een appeltaart. Ik volgde in de mail dat de ene na de andere de tocht voor vanavond afzegde op een paar na. Als stimulans dacht ik ze dan uit te nodigen, als het skaten toch niets zou worden om taart te komen proeven. En ja hoor zo tegen 19:45 werd er ineens aangebeld. Daar stonden Lex, Frans en Stephan in skate-outfit op de stoep!

Hun skate verhaal is door Lex verwoord als volgt:

“Omdat de geplande Waterlandtocht niet doorging, hebben Stefan, Fransen ik een lekkere wilde skatetour gemaakt door Amsterdam! De eerste Tuesday Wild Skate. Heerlijk raggen door de straat, ons nauwelijks drukmakend over het wegdek.
http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=355834
DIT is de oorsprong van alle georganiseerde nightskates; zo zijn die allemaal ontstaan. Een groepje skaters dat als een wilde door de stadramt! De pauze vond plaats in het penthouse van Nophert in het Westerpark.Wij hebben daar heerlijk appeltaart (niveau "Winkel") gegeten.Waarvoor dank. Het verbindingsstuk dat je mist aan deze track, de Stadhouderskade,hebben we wel gedaan: ik vooraf, Stefan en Frans achteraf. Waarom niet vaker in de winter een dergelijke Wild Skate rijden?
Het is echt kicken.”


En ik geef Lex helemaal gelijk!!!!!! Volgende keer ben ik er wel weer bij.
Reacties:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina
Skatelog archief
augustus 2009   september 2009   oktober 2009   november 2009   december 2009   januari 2010   april 2010  
-
Het skatelog staat open voor mensen die het leuk vinden om berichten te plaatsen. Lijkt het je wat? Neem contact op.
-
This page is powered by Blogger. Isn't yours? rss feed [Atom]
www.skateclub.nl