Welkom bij Skateclub Amsterdam
Skateclub Amsterdam is een ongeorganiseerde groep mensen die in de zomer op dinsdagavond recreatief gaat skaten. In voor- en najaar rijden we soms op zondagmiddag. Elke keer bedenken we een andere route in en rond Amsterdam. Deelname is gratis en iedereen die zin heeft om te skaten kan gewoon komen!
Zie verder bij de FAQ.
Skatelog
 

Het is weer dinsdag en weer droog.

Het is weer dinsdag en weer droog. Omdat ik de vorige skatetocht moest missen ben ik helemaal blij dat ik deze weer kan rollen. Ach, de schade was wel ingehaald door de FNS en de SAS van de autoloze zondag. Zowel Suzan als ik hebben er een kleine herinnering aan overgehouden. Blauwe plekken en een paar schaafwonden. Beetje te dichtbij kennisgemaakt met het asfalt. Things happen!

Vanavond is dan de tweede Wild Tuesday Skate? Of was het beter gezegd een Culturele Stadsroute. Maakt niet uit, het was gewoon weer een leuke dinsdagavond met Skateclub! We begonnen in de Vondeltuin vanwaar Stephan en Frans ons door de stad loosden. Heerlijk over de fietspaden beetje over de weg en vooral rondkijken. In Zuid kwamen we langs de beeldenroute. Eerst konden we een blik werpen op het Vrouwelijke Café waar je zonder zorgen een vrouw mocht betreden las Lex ons voor van het bordje. We eindigden dan met een rijtje Olifanten in allerlei kleuren en standjes langs het Museumplein. Terug in het Vondelpark een kleine aanvaring met een dronken fietser. Tsja bellen, fietsen, dronken zijn en zomaar zonder kijken voor een skater afslaan is niet uitnodigend voor een gezellig praatje. Maar ach het is Amsterdam, het is ook net zo hard weer vergeten.

De Napret houden we in Café Proef, de hang-out van de harde kern” van de FNS of was het nou de die-hards. Lekker belangrijk, de biertjes smaken er goed. Lies trakteert ons op een drankje nu haar boek eindelijk klaar is. 19 oktober ligt het in de winkel (of kwam het van de drukker). Nienke skate nog een paar rondjes door in het Vondelpark. Lex verhaalt ons nog even op zijn ervaringen op date-feestjes, waar allerlei soortgelijke verhalen loskomen. Wat is single zijn toch grappig. Gelukkig dat we genoeg avonden kunnen vullen met skaten.

Hopelijk allemaal weer tot volgende week. Het wordt steeds vroeger donker, skate veilig, zorg dat je zichtbaar bent en zorg voor goed licht.
Reacties:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina
Skatelog archief
augustus 2009   september 2009   oktober 2009   november 2009   december 2009   januari 2010   april 2010  
-
Het skatelog staat open voor mensen die het leuk vinden om berichten te plaatsen. Lijkt het je wat? Neem contact op.
-
This page is powered by Blogger. Isn't yours? rss feed [Atom]
www.skateclub.nl